Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Wie wij zijn

Lokaal 1A is in 2013 opgericht door Marjan Alkema. Zij heeft een team met professionele studiebegeleiders, Remedial Teachers en studenten. Marjan Alkema is als docent en trainer al lang actief binnen het onderwijs: ,,Ik weet, dankzij mijn jarenlange ervaring dat ieder kind succesvol kan zijn. Het aanleren van studievaardigheden, het ‘leren leren’ en leren plannen is voor iedere leerling haalbaar. Vanuit deze visie wilde ik ook graag aan de slag met Lokaal 1A. Inmiddels zijn we voor huiswerkbegeleiding en studiecoaching een begrip ouders, scholen en leerlingen in Vught en omstreken. Onze missie is om onze leerlingen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, met respect voor ieder niveau. Ieder kind is voor ons uniek. Daarom coachen we onze leerlingen vanuit een persoonlijke betrokkenheid. We evalueren regelmatig met ouders en kind de vorderingen en sturen bij waar dit nodig is. We zien hoe ze opbloeien, zelfvertrouwen krijgen en betere cijfers halen. Hun groei naar zelfstandigheid vinden mijn team en ik heel mooi om te zien en waardevol.”

Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 06-46171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top