Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Studiecoaching

Lokaal 1A biedt kwaliteit en persoonlijke aandacht om succesvol te leren. Ieder kind is voor ons uniek. Ons team van studiebegeleiders kiest samen met uw kind de studiemethode die het best bij hem of haar past. Zo wordt de kans van slagen groot.

We bieden specifieke trainingen aan zoals cito-, brugklas- en examentrainingen. Als uw kind weer gelooft in het eigen kunnen, neemt het gevoel van eigenwaarde toe en presteert uw zoon of dochter beter.

Onze studiecoaches zorgen voor extra steun als uw kind bijvoorbeeld last heeft last heeft van prestatiedruk, schoolstress, faalangst of examenvrees. We kijken individueel welke belemmeringen er zijn en wat uw kind nodig heeft om verder te komen.

Studiecoaching gaat verder dan huiswerkbegeleiding of bijlessen. Naast aandacht voor het schoolwerk is er bij coaching veel meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze coaches zorgen met hun kennis en kunde ervoor dat uw kind zich zelfverzekerder gaat voelen. Hierdoor neemt het vertrouwen in het eigen kunnen toe en wordt uw kind gemotiveerd om op een fijne manier met zijn of haar studie aan de slag te gaan.

Mocht het nodig zijn dan is ook Remedial Teaching mogelijk. We bieden onze studiecoaching aan voor alle leerlingen op het vmbo, de havo en het vwo.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top