Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Remedial teaching

Merkt u dat uw zoon of dochter zich niet ontwikkelt zoals verwacht? Dat uw kind wel erg zijn of haar best doet en dat het leren toch niet lukt? Ook dan kunt u terecht bij Lokaal 1A voor gespecialiseerde begeleiding. Onze Remedial Teacher is specifiek opgeleid voor leerproblematiek en spoort de oorzaak van het leerprobleem bij uw kind op om het samen aan te pakken.

Remedial Teaching is een goede manier om leerachterstanden door bijvoorbeeld dyslexie of sociaal-emotionele problemen te voorkomen of te verhelpen.

Onze Remedial Teacher leert uw kind met de leerproblemen om te gaan binnen het onderwijssysteem van de eigen school. We brengen met maatwerk de kennis en sociale vaardigheden van uw kind weer op het juiste niveau zodat uw kind weer lekker in zijn vel gaat zitten.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top