Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Lente- en herfstschool

In de meivakantie en de herfstvakantie bieden we twee extra mogelijkheden om een tandje bij te zetten.

De scholieren bepalen hun individuele doelen. Voor de ene leerling is het een mogelijkheid om achterstanden weg te werken, voor een ander om wat extra bijgespijkerd te worden en voor een derde om zich voor te bereiden op de toetsweek. We gaan in de Lente- of Herfstschool intensief aan de slag in kleine groepen met maximaal vier leerlingen die gaan voor twee vakken naar keuze.

De animo voor de Lente- en Herfstschool is bij ons altijd groot dus tijdig opgeven is noodzakelijk.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top