Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

LEF-Training

Goede sociale vaardigheden helpen uw zoon of dochter in de omgang met anderen. Kinderen die weten hoe ze zich kunnen verhouden en gedragen ten opzichte van anderen, ontwikkelen zich positief.

Onze sociale vaardigheidstraining LEF ondersteunt hierbij. We leren uw kind om hulp te vragen, omgaan met anderen en reageren op moeilijke situaties, werken aan zelfvertrouwen en grenzen aangeven. Maar ook zaken als geduldig zijn, lichaamstaal lezen, een gesprek beginnen, kritiek krijgen en geven en tegen je verlies kunnen die komen aan bod.

De LEF-training is er voor kinderen van 8 tot 12 jaar en 12 tot 15 jaar. Deze groepstraining duurt acht weken, 1,5 uur per bijeenkomst. Ook scholen kunnen zich hiervoor aanmelden.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top