Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Huiswerkbegeleiding

Is huiswerk maken een probleem en bederft dit de sfeer in huis ? Heeft uw kind moeite met concentreren of problemen met de leerstof? Wij helpen uw zoon of dochter met het huiswerk op een professionele, betrokken en positieve manier. Onze focus ligt op het versterken van de vaardigheden die hiervoor belangrijk zijn: zelfstandig leren, concentreren en goed plannen.

Veel scholieren vinden het lastig om hun huiswerk te maken. Ze schuiven hun werk voor zich uit omdat ze geen zin hebben, de stof niet begrijpen of moeite hebben met structureren.

Bij Lokaal 1A leert uw kind ‘leren’. Samen kiezen we de manier van leren die het beste bij uw kind past. Onze leerlingen leren zelf structureren zodat ze hun huiswerk zonder stress, efficiënt en beter kunnen maken. Door onze heldere aanpak, waarbij we huiswerk nakijken en lesstof overhoren, merken we snel in welke vakken zij wat extra hulp nodig hebben om betere cijfers te halen. En als de resultaten dan verbeteren, verhoogt dit de eigen motivatie om het huiswerk te maken.

Huiswerkbegeleiding wordt in twee, drie of vier dagen per week aangeboden voor minimaal drie maanden.

Als het huiswerk bij Lokaal 1A klaar is, zijn onze leerlingen ook écht vrij.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top