Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Cito-training

Om goed te scoren voor de Cito-toets is er voor kinderen in groep 8 de mogelijkheid om bij Lokaal 1A een speciale training te volgen. We leren uw kind geen trucs, maar zorgen voor een goed begrip van de Cito-vragen en de leerstof. Uw kind krijgt door deze Cito-training meer zelfvertrouwen en kan hierdoor beter presteren.

De Citotraining is een groepstraining met maximaal acht leerlingen. Er zijn acht bijeenkomsten van 1,5 uur, een keer per week.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top