Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Brugklastraining

Brugklastraining 'Zo gepiept'

‘Zo Gepiept’ leert jou op een leuke en bruikbare manier van je schooltijd een mooie tijd te maken. Je leert ten eerste hoe je gemakkelijk je weg vindt in de chaos van huiswerk. Ten tweede kijken we hoe je wilt en kunt dealen met lastige veranderingen waar je mee te maken krijgt.
“Ze zeggen dat de middelbare school de mooiste tijd van je leven is. Tot nu toe vind ik het vooral spannend. Was ik vorig jaar nog de oudste op school; nu ben ik de jongste. Ik moet bijvoorbeeld een agenda bijhouden, krijg steeds verschillende leraren en in mijn klas probeer ik nieuwe vrienden te maken. Dan heb ik het nog niet eens over die bergen huiswerk! Hoe kom ik de brugklas door? Hoe moet dit ooit de mooiste tijd van mijn leven worden? HELP!!!”
Gijs, 12 jaar Brugklastraining ‘Zo gepiept’ is ontwikkeld in samenwerking met Up De Groeipraktijk De brugklastraining loopt het hele jaar door en is vanaf maart ook toegankelijk voor de kinderen uit groep 8.

Locatie:
Maandag: Vught, Helvoirtseweg 126A  v.a. 15.00 uur + 2e middag in overleg

Kosten:
2 middagen per week gedurende een periode van 6 weken € 360,00

Wij leren je:

   • Leren; hoe doe je dat?
   • Organiseren; hoe breng je structuur aan?
   • Plannen; hoe maak je een goede en haalbare planning?
Zo kom je niet om in je huiswerk en houd je daarnaast tijd over voor andere leuke dingen. Bovendien kijken we samen met jou hoe je kunt dealen met alles wat je in en om school tegenkomt. Dat geeft zelfvertrouwen. En met meer zelfvertrouwen zit je lekker in je vel in je nieuwe klas.  

Wat gaan we doen:

Naast veel aandacht voor slim leren en huiswerk maken besteden we tijd aan dealen met jezelf, school en vrienden. Onder andere:
   • Stress; wat is dat eigenlijk?
   • Concentreren; hoe hou je de focus?
   • Social media en gamen; hoe past dat in jouw leven?
   • Motivatie; wat levert het jou op?
   • Vrienden maken; hoe ga je om met anderen?

Succes maak je zelf; wij helpen je daarbij!

Voor informatie en/of aanmelding: Vul het contactformulier in of Bel: 06-46171393 of Mail: info@lokaal1a.nl
Scroll to Top