Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Brugklastraining

Onze brugklastraining ‘Zo Gepiept’ leert uw brugklasser om van zijn of haar schooltijd een mooie tijd te maken. Uw kind leert op een leuke, zinvolle manier huiswerk te maken, te leren, organiseren en plannen. We bespreken de veranderingen die de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs met zich meebrengen en die soms behoorlijk lastig kunnen zijn. Zo raken de leerlingen alvast vertrouwd met zaken die ze in en om de middelbare school tegenkomen.

Thema´s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: omgaan met stress, leren focussen, maar ook vrienden maken, social media en gamen.

Lokaal 1A heeft ‘Zo Gepiept’ ontwikkeld samen met Up De Groeipraktijk.

De brugklastraining duurt zes weken, twee middagen in de week, en start het hele jaar door. Vanaf maart tot de zomervakantie is de brugklastraining ook toegankelijk voor leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top