Info: 06 46 171 393 - Marjan Alkema

Bijlessen

Als uw kind voor één of meer vakken bijgespijkerd moet worden verzorgen wij voor die vakken bijlessen. Dit kan zowel individueel of in een groepsles.

De groepjes bestaan uit maximaal drie leerlingen die kiezen voor twee vakken. De bijlessen bieden we aan voor alle vakken uit het middelbare onderwijs op alle niveaus.

Lokaal 1A heeft voor ieder vak in het voortgezet onderwijs en van vmbo tot en met vwo, goede docenten in huis voor bijlessen. We stimuleren onze leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden handvatten en tips om beter te focussen op de lesstof en efficiënter te leren.

De eigen studieboeken van onze leerlingen zijn hierbij leidend. Onze docenten bieden aanvullende informatie en oefeningen aan om leerprestaties te vergroten.


Wat wij doen

Wij begeleiden scholieren om ‘te leren leren’ en het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden professionele huiswerkbegeleiding, bijlessen en specifieke studietrainingen zoals voor een examen of toetsweek. Voor ons is ieder kind uniek en wij zijn deskundig in het op maat begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Heeft uw zoon of dochter last van andere studiestress zoals faalangst of examenvrees? Ook dan kan uw kind bij ons terecht.

Wij laten zien dat het anders kan.

 

Onze locaties

Lokaal 1A Studiecoaching is sinds 2013 een begrip voor scholieren in Vught en omstreken. Wij werken met onze leerlingen op twee prettige locaties in Vught, Helvoirtseweg 2 en Helvoirtseweg126A. We creëren een rustige, huiselijke sfeer met duidelijke regels.

Voor verdere informatie over Lokaal 1A Studiecoaching: Marjan Alkema 0646171393 of vul het contactformulier in.

 
Scroll to Top